Turizm Heyetinden Vali Koca’ya Ziyaret

Her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri başladı. Etkinlikler çerçevesinde Turizm sektörünün temsilcileri Vali Murat Koca’yı makamında ziyaret ettiler.

Turizm Heyetinden Vali Koca’ya Ziyaret
15 Nisan 2016 Cuma günü saat 10:30’da Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Akçay ve beraberindeki heyet katıldı.
Gerçekleşen ziyarette Vali Koca’ya çiçek takdim eden sektör temsilcileri ilimizde kutlanacak olan Turizm haftası etkinlikleri ile ilgili olarak Vali Koca’ya kapsamlı bilgi verdiler.
Turizm haftası nedeniyle gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Koca,  Karaman’ın turizm potansiyeli olarak zengin bir kültüre ve mirasa sahip olduğunu belirterek, 4500 yıllık tarihi geçmişiyle Karaman’ın tarihi dokusu ve kültürel yönden sahip olduğu avantajların ön plana çıkarılarak; belirlenecek olan doğru ve stratejik yollarla ilimizin daha iyi tanıtılmasının mümkün olduğunu söyledi.
Tarihin ve doğanın iç içe olduğu, çok çeşitli kültürel ve tarihsel zenginliklere sahip olan kentin uzun vadede yapılacak çalışmalarla birlikte ülkemiz ve dünya turizmine önemli katkılar sağlayacağının altını çizen Vali Koca, Karaman’ın tanıtımına yönelik bu tür çalışmalarla birlikte ilimize gelen turist sayısının artacağını bunun da gerek Karaman ekonomisine ve gerekse ülke ekonomisine olumlu katkı sağlayacağına olan inancını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284