`Türk Yerel Medyasi AB Yolunda` Projesinin 10. Semineri Mersin’de Basliyor

Avrupa Birligi Bakanligi, `Türk Yerel Medyasi AB Yolunda` projesinin 10. semineri 30-31 Ocak tarihlerinde Mersin`de gerçeklestirilecek.

`Türk Yerel Medyasi AB Yolunda` Projesinin 10. Semineri Mersin’de Basliyor
Avrupa Birligi Bakani ve Basmüzakereci Egemen Bagis'in himayesinde Avrupa Birligi Bakanligi tarafindan yürütülen ve Ingiltere Büyükelçiligi tarafindan desteklenen "Türk Yerel Medyasi AB Yolunda 10. Bölgesel Bilgilendirme Semineri"ne, Mersin, Adana, Hatay, Karaman, Nigde ve Osmaniye illerindeki gazete, televizyon, dergi, radyo ve internet alaninda çalisan yerel medya mensuplari katilacak.
Proje ile AB Bakanligi'nin yerel medya ile bir araya gelerek AB sürecinin günlük hayata ne getirdigi ve medyaya yönelik proje ve programlar hakkinda bilgilendirmede bulundugu hatirlatilarak, katilimcilara çalismalarinda AB sürecini takip etmelerini kolaylastiracak bilgiler de verildigi kaydedildi. Projenin ilk bilgilendirme seminerinin mayis ayinda Istanbul'da düzenlendigi hatirlatilarak, haziran ayinda Ankara'da, temmuz ayinda Erzurum'da, eylül ayinda Elazig ve Sivas'ta, ekim ayinda Ordu'da, kasim ayinda Sanliurfa'da, aralik ayinda Izmir'de ve ocak ayinda Mugla'da gerçeklestirildigi belirtildi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284