Adana’da Maçi Hakem Kazandi. ADANA GENÇLER:1 – 70 KARAMANSPOR:1

Temsilcimiz 70 Karaman Spor hafta sonunda karsilastigi Adana Gençler Birligi ile puanlari paylasti.

Adana’da Maçi Hakem Kazandi. ADANA GENÇLER:1 – 70 KARAMANSPOR:1
Adana Gençlik Stadyumunda oynanan müsabakayi Konya Bölgesinden Mustafa Aydin yönetirken yardimci hakem olarak Mustafa Saraçoglu ve Mehmet Özdil görev aldi.
Temsilcimiz Ali Karakaya, Emrah Uçal, Bayram Tekin, Çagdas Çankaya, M. Ali Koç, Akin V. Kusçular, Anil Yildirim, Hüseyin Ardiç, Sedat S. Tataroglu, Hüseyin Kusar, Muzaffer Özcanli 11 ile sahaya çikti. Havanin güzel olmasina ragmen zemin çok kötüydü. Bir haftadir yagan saganak yagmurun etkisiyle tamamen çamura dönen sahada futbolcular ayakta durmakta zorlandilar. Ev sahibi takimin vurusuyla baslayan mücadelede futbolcular zemin yüzünden büyük gayret sarf ettiler. Maçin ilk yarisi oyun kontrolü temsilcimiz 70 Karaman Spor’un elindeydi. Akin ve Anil’in da katkilariyla organize ataklar gelistiren temsilcimiz ilk yarinin sonlarina dogru Adana Gençlerin savunmasindan seken topu düzelterek yaklasik 27 metreden kaleye vuran Bayramin üst direkten dönen sutunu takip eden Sedat düzgün bir vurusla topu aglarla bulusturdu. Fakat yardimci hakemim tartismali karariyla bu pozisyon gol olarak deger kazanmadi. Bu pozisyonun ardindan ilk yarida gol sesi çikmadi. Maçin ikinci yarisina etkili baslayan temsilcimiz orta sahanin hâkimiyetini ele geçirmesine ragmen kontraya yakalanarak kalesinde golü gördü. Kaleci Ali ve futbolcularimizin hata itirazlari bir sonuç vermeyince Adana Gençler maçin 56. Dakikasinda 1–0 öne geçti. Golden sonra daha atak oynayan taraf 70 Karaman Spor, üst üste girdigi pozisyonlardan birinde Sedat kaleciyle karsi karsiya kaldi. Kaleciyi geçtikten sonra kendini yerde buldu. Hakem tereddüt etmeden penalti noktasini gösterdi. Dakika 66da penaltiyi K. Hüseyin gole çevirdi. Skor 1-1 olduktan sonra maç tek kale oynanmaya basladi, son dakikalara gelindiginde Ibrahim’in sagdan getirip sifirdan yaptigi ortaya ikinci yari oyuna giren Abdullah alti pasin üzerinde dokunarak kaleye yolladi. Kaleye paralel giden topu B. Hüseyin tamamladi. Fakat bir kez daha gölümüz ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Maçin sonlarinda 2 mutlak golü ve kirmizi karti vermeyen hakem oyunu sertlestirdi. 90. Dakikada bombos pozisyonda gole giden Bayram’in düsürülmesine sari kart çikartan Hakem Mustafa Aydin tribünlerdeki Korsanlar Taraftar grubundan ve futbolculardan büyük tepki aldi. Serbest vurusun ardindan son düdük çaldi ve müsabaka 1–1 sona erdi.
 90 dakika boyunca 50 kisilik Korsanlar Taraftar grubu destegi hiç susmadan devam etti. Maç sonunda futbolculari tribüne çagirarak mücadele için tebrik ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284