Vadi Park Artık Hayalet Park!

Karaman’da dualarla, törenlerle onlarca siyasetçinin katılımı ile geçtiğimiz yıllarda açılan Vadi Park sessizliğe gömülmüş durumda.

Vadi Park Artık Hayalet Park!

Karaman’da büyük adımlar atılarak konut ve park projesi olarak planlanan Piri Reis Vadi Konutları ve Tematik Park Alanında planlanan ziyaretçi ve müşteri hedefi uzun zamandır karşılanamıyor. Esnafların uzun zamandır kepenkleri kapalı durumda. Açık kalan esnaflar ise siftah yapmakta zorlanıyor. Binlerce insanın yaşadığı Piri Reis vadi konutlarından Vadipark’a rağbet oldukça düşük. Akşam saatlerinde adeta terkedilmiş bir bölgeyi andıran parkta bölgedeki insanlar güvenlik problemi ile karşı karşıya mı?

Yollar Çok Kötü, Akşam Girişi Bulmak İmkansız

Projesi yıllar önce tamamlanan ve teslim süresi her sene uzayan projenin şimdilerde rağbet görmemesini değerlendiren ev sahibi şu ifadelere yer verdi:

Akşam vakitlerinde parka davet ettiğimiz misafirlerimiz yolu bulmakta çok güçlük çekiyorlar. Aydınlatmanın ve yönlendirici levhaların eksikliği herkesi şaşırtıyor. Ben yıllardır buradayım ve misafirlerime girişi tarif ederken zorluk yaşıyorum. Park zaten çok bakımsız durumda. Sosyal medyada yer alan fotoğrafların gerçekçiliği yok. Otlar uzadı, ağaçlar bakımsız, süs havuzu kokmaya başladı. Buranın güzel bir ticaret merkezi olacağını söylemişlerdi, o da yok. Akşam vakitlerinde yürüyüşe çıkıyorum etraftan bir şeyler çıkacak diye açıkçası korkuyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284