Vali Coş “FETÖ Üstlendiği Görevi Yapabilmek İçin Dinimizin Temel Değerlerini Kullanmıştır”

Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi’nin misafiri olarak ilimize geldi. 

Vali Coş “FETÖ Üstlendiği Görevi Yapabilmek İçin Dinimizin Temel Değerlerini Kullanmıştır”

20 Şubat 2019 Çarşamba günü Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda saat 14’de başlayan söyleşide konuşan Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş izleyicilere 15 Temmuz’da Neler Yaşandığını anlattı. Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş konuşmasında 15 Temmuz darbe girişiminin, Türkiye’yi küçültmeye, zora ve dara düşürmeye, Türk milletini tutsak etmeye yönelik bir hain girişim olduğunu söyledi. Türkiye’nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu anlatan Coş Türkiye’yi durdurmak ve dizginlemek adına böyle bir hain oyunun oynandığını ifade ettiği konuşmasında dış kökenli 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimizin partisi, etnik kökeni, dini inancı ne olursa olsun, tek bayrak, tek devlet, tek vatan anlayışıyla sahip çıktığını belirtti. 
Vali Hüseyin Avni Coş’un konuşmasının ardından söz alan Derik Kaymakamı iken şehit edilen Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk Karaman’da güzel bir tablo ile karşılaştığını söyledi. Öğrencilerle hayat tecrübelerini paylaşan Safitürk gençlerin başarılı olması için tavsiyelerde bulundu. 
Soru-cevap şeklinde sona eren “15 Temmuz’da Neler Yaşandı” konulu programa Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, Sakarya eski Emniyet Müdürü Osman Babadağ , Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Vali Yardımcısı Vekili Mehmet Göze, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Nuri Özbey, kurum müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.Programın sonunda Eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’a Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu tarafından tablo hediye edilirken İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ise katkılarından dolayı Vali Hüseyin Avni Coş’a plaket takdim etti. (Haberin Videosunu Karaman KGRT youtube kanalımızda izleyebilirsiniz)


 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284