Vali Eşi Işık “Sizlerle Daha Güçlüyüz”

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ın eşi Munise Işık bası-yayın organları ziyaretleri kapsamında kurumumuzu ziyaret etti.

Vali Eşi Işık “Sizlerle Daha Güçlüyüz”

11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 14’de gerçekleştirilen ziyarette Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ın eşi Munise Işık KGRT Karaman Gazete Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Senem Yavuzaslan tarafından karşılandı. Karaman Valisinin eşi Munise Işık Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ve Karaman Valiliği tarafından yürütülen “Sevdiklerine Nefes Ol Karaman” projesi tanıtımına kurum olarak vermiş olduğumuz destekten dolayı teşekkür amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. 
Ziyarette konuşan Vali eşi Işık “Sizlerin desteğiyle başta kadınlarımız olmak üzere ulaşabildiğimiz herkesi koronavirüs tedbirlerine uyum noktasında bilinçlendirmede sağlamış olduğu katkı için sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Bizler projenin uygulayıcıları olarak yer alırken, sizler ise tanıtım kısmında bizlere vermiş olduğunuz destekle yer aldınız. Koronavirüsle mücadele sürecine kadınlarımızı dâhil ederek ve onların da desteğini alarak bu sinsi düşmanla mücadelemizi en etkin şekilde sürdürüyoruz. Geçtiğimiz haftalarda gerek kendim gerekse de projede yer alan ekip arkadaşlarımız hanelerin kapılarını çalarak ‘Sevdiklerine Nefes Ol Karaman’ mektuplarını evin hanımefendilerine ulaştırdık. Yaklaşık 70 bin mektubun dağıtımı yapıldı. Farkındalık oluşturmak ve bu süreçte kadın dayanışmasına dikkat çekmek amacıyla çalışmalarımızın devamı gelecek. Sizlerin ve değerleri Karamanlı hanımefendilerin destek ve önerilerini her zaman önemsediğimizin bilinmesini istiyoruz. Karamanımızın kalkınmasına katkı sağlayan, doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren siz değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284