Vali Meral Akçaşehir Beldesinde Şehit Aileleri Ve Gazileri Ziyaret Etti

Akçaşehir Beldesinde ikamet eden Şehit Er Efkan Küçük’ün ailesiyle başlayan ziyaret programı daha sonra aynı belde de yaşayan Gazi Hemzi Yeşiltaş ile Burunoba köyünden Gazi Niyazi Görgü, Çoğlu Köyünden Şehit Mehmet Uysal’ın ailesi ve Gazi Süleyman Yıldızlı ve Dinek Köyünden Gazi Muharrem Sağkaya ile devam edildi.

Vali Meral Akçaşehir Beldesinde Şehit Aileleri Ve Gazileri Ziyaret Etti

Gaziler ve şehit ailelerine düzenlenen ziyaretlerde şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek hoş sohbetler gerçekleştiren Vali Meral, birlik ve beraberliğimiz için vatan topraklarını kanlarıyla sulayan şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere ise sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde geçecek hayırlı ve huzuru dolu bir yaşam temenni etti.

Ziyaret edilen aileler, İl Valisini evlerinde ağırlamaktan ve konuk etmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendileriyle yakından ilgilenerek dertlerine ortak olan Vali Meral ve hanımefendi Zehra Meral ile beraberinde gelen heyete teşekkür ettiler.

Vali Meral’in 07 Aralık 2017 Perşembe günü gerçekleştirdiği Akçaşehir Beldesi ziyaretlerine; hanımefendi Zehra Meral, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve eşi,  İl Milli eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu,  Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Selçuk, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan ile İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284