Vali Meral Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çarşı ve mahalle esnaflarına ziyaretlerini sürdüren Vali Meral, gün içerisinde ilimiz seki çeşme mahallesi ve eski odun pazarı civarında faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Vali Meral Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral, daha sonra eski musalla civarında faaliyet gösteren ve 48 yıldır kalaycılık mesleği ile uğraşan Yusuf Tuncer’i dükkânında ziyaret etti.

Geçmişi günümüze taşıyan kalaycılık mesleği hakkında işyeri sahibi Yusuf Tuncer ile bir süre sohbet eden Vali Meral, ziyareti sırasında burada yapılan işlemleri de bir süre yerinde izledi.

Esnaf ziyaretlerine daha sonra Semerciler sokağında faaliyetlerini sürdüren ve 50 yıldır ahşap sanatı ile ilgilenen Halit Dede’nin dükkânı ile devam eden Vali Meral, ahşaptan yapılmış ürünlerin yer aldığı dükkânda bir süre incelemelerde bulunarak yılların esnafı Halit Dede’den ahşap sanatının incelikleri hakkında bilgiler aldı.

Gerçekleşen ziyaretlerde Vali Meral, bir araya geldiği esnaflara hayırlı ve bereketli bol kazançlar temennisinde bulunurken ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden mahalle esnafı da ziyaretleri nedeniyle Vali Meral’e teşekkür ettiler.                

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284