Vali Meral Öğrencilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Vali Fahri Meral, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Meral Öğrencilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi okul pansiyonunda kalan öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen Vali Meral, eğitime dair gelecek planlarıyla ilgili öğrencilerle bir süre sohbet etti. Özellikle Abdülfettah Pınar isimli öğrenci ile yakından ilgilenen Vali Fahri Meral, öğrencilerin isteklerinin olup olmadığını sordu.

Vali Meral’in Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaretinde Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey,  İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, daire müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenler eşlik ettiler.

Vali Meral, pansiyonda kalan öğrencilerin ailelerinin emanetleri olduğunu belirterek devletin eğitime yönelik sunduğu imkânları en iyi şekilde öğrencilere yansıtabilmek için tüm kurumlar olarak hassas çalışılması gerektiğine vurgu yaptı. Pansiyon güvenliği, sağlığa uygunluk, yemek kalitesi ve ısınma ile ilgili konularda bilgiler aldı.

Okulun mevcut fiziki şartları ve eğitim durumu hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu ve okul yöneticilerinden bilgiler alan Vali Meral, ziyaretin sonunda öğrencilere eğitim ve öğretimlerinde başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284