Vali Tapsız’ın Halkla Buluşmaları Devam Ediyor

İlki geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen vatandaşla buluşma toplantıları devam ediyor.

Vali Tapsız’ın Halkla Buluşmaları Devam Ediyor

Vali Süleyman Tapsız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kenan Ateş ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ertuğrul Barış Selçuk katıldı.

Vatandaşlarla bire bir görüşmeler gerçekleştirerek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Tapsız, ilgili kurum müdürlerinden vatandaşların sorunlarının titizlikle takip edilerek taleplerinin karşılanması konusunda çalışma yürütmelerini istedi.

Her ay düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geleceklerini ifade eden Vali Tapsız, sorunların doğru tespit edilmesinin çözümü noktasında önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi. Valilik olarak vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıların çözülmesi amacıyla ilgili kurumlarla işbirliği halinde, insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve yaşam kalitelerini yükseltecek çalışmalar içerisinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyleyen Vali Tapsız, devletin varlığının temel sebebi olan insanlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmenin, onların sorunlarının giderilerek iyi bir hayat düzenine kavuşmalarının sosyal devlet anlayışının bir gereği olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284