Vehbi Tayyar: Tayyar Ailesi Ülker Grubu Içinde Önemli Bir Oranda Hisseye Sahip Olmustur

Ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Karsa Biskot Bisküvi’nin geçtigimiz günlerde Ülker grubu tarafindan hisselerinin tamaminin devir alindigi haberi üzerine Tayyar ailesi bir açiklama yapti.

Vehbi Tayyar: Tayyar Ailesi Ülker Grubu Içinde Önemli Bir Oranda Hisseye Sahip Olmustur

Karamanin en önemli sanayi kuruluslarinin basinda gelen Karsa Biskot Bisküvi’nin kurucularindan ve halen Yönetim Kurulu üyesi olan Vehbi Tayyar Bey ile talebimiz üzerine yaptigimiz görüsme asagidaki sekilde gerçeklesmistir.
Malumunuz oldugu üzere 1999 yilinda rahmetli agabeyim son derece basiretli bir karar vererek belki de Karaman’in gelecegine pozitif anlamda çok seyler katacagina inandigi Ülker Grubu ile ortakliga gitmis ve o günden bu güne ortaya çikan büyümenin bir anlamda mimari olmustur, kendisini bir kez daha rahmet ve minnetle aniyoruz.
Bu gün ise Ülker ve Tayyar ailelerinin karari ile bir anlamda hisse takasi yaparak Tayyar ailesi Ülker grubu içinde önemli bir oranda hisseye sahip olmustur.
Sektördeki en büyük oyuncu olan ve aralarinda Biskot Karaman ve Silivri tesislerinin de bulundugu Ülker Grubunda; yönetsel olarak daha büyük bir erke yükselerek rol alan Ismail Tayyar Beyin Gida Grubu Baskan Yardimciligi yapacagini belirten Vehbi Tayyar, Grubun Karamana olan teveccühünün ve yatirimlarinin hiz kesmeden devam edecegini ve alinan bu kararin öncelikle Karamanimiza ve ülkemize hayirli olacagina inancini belirterek sözlerine son verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284