Yavuz Sultan Selim Bulvarı Yarış Pisti Gibi...

İlimizin en büyük mahallelerinden ve her geçen gün gelişip büyüyen Hürriyet Mahallesi hudutları içerisinde yer alan Yavuz Sultan Selim Bulvarı yoğun araç trafiği nedeniyle neredeyse yarış pistine döndü.

Yavuz Sultan Selim Bulvarı Yarış Pisti Gibi...
Daha önce ortasına yapılan yürüyüş parkuru ile çift yol olarak hizmet veren bulvar daha sonra içme suyu şebekesi hat çalışmalarının geçmesinin ardından ortadaki yürüyüş parkuru kaldırılmış ve yol genişletilmişti. Ortada herhangi bir refüj olmaması nedeniyle bu yolda trafik kazaları da artış gösterdi. Araçların hız sınırına aldırış etmeden seyrettikleri yol özellikle mahallede oyun oynayan çocuklar için büyük tehlike oluştururken, karşıdan karşıya geçmek isteyenleri de zor durumda bırakıyor. Çünkü orta refüj olmaması nedeniyle yolun karşısına geçmek isteyen insanlar büyük çaba harcıyorlar.
Gece gündüz trafik yoğunluğunun azalmadığı yolda zaman zaman motorlarla, araçlarla yarış yapanlar bile var. Mahalle sakinleri araç gürültüsünden kapı pencere dahi açamazken çocuklarını evlerinin önüne çıkarmaya bile korkar durumdalar. Yetkililerinin bu yolu biran önce çift yol yapmalarını ve bazı bölgelerine de hız yavaşlatıcı bariyerler koymaları yerinde bir hareket olacak.
Mahallede hemen hemen bütün ara sokaklar Belediye ekiplerince asfaltlanırken Yavuz Sultan Bulvarı, Habibullah Camii ve Beyazkent dolmuş hattının geçtiği yollarda henüz asfaltlama çalışmaları başlamadı. Mahalle sakinleri Yavuz Sultan Bulvarı asfaltlanmadan önce ortaya mutlaka refüj yapılması gerektiğinin altını çizdiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284