Yeşildere Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nden Manuş Baba Konseri

Kültürel, sanatsal ve sosyal alanda birçok etkinliğe imza atan Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni bir konser organizasyonuyla Nisan ayında yine sizlerle olmaya hazırlanıyor.

Yeşildere Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nden Manuş Baba Konseri

Son zamanların en ünlü şarkıcılarından olan yalnızca gençlere değil sanatıyla her kesime hitap eden Manuş Baba yeni bir konser organizasyonuyla tüm Karaman halkıyla buluşmaya geliyor.

11 Nisan günü gerçekleşecek olan konser için oldukça heyecanlı olduklarını dile getiren dernek yönetimi “Karaman’da sosyal-kültürel alanda organizasyonlar yapmaya her zaman devam edeceğiz. İlimiz bu tür etkinlikler sayesinde sanatsal anlamda da gelişecek öncelikle gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımız Karaman’da da güzel imkânlara sahip olacak. Bu konseri organize ederken bize destek veren bütün herkese sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Sınırlı sayıdaki biletlerin temini için Danış Kitabevi’ne uğrayabilir veya ( 0507 557 72 68 ) numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz. 11 Nisan 2018 Çarşamba günü Özcan Vip Salonunda 19.30’da başlayacak konsere tüm Karaman halkını bekliyoruz” dediler.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284