Yunus Emre'nin İzinde-Sarı Çiçek Öykü Yarışması

745. Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen Yunus Emre'nin İzinde-Sarı Çiçek Öykü Yarışması ödül töreni ve ‘Türkiye’de Yazar Olmak’ başlıklı panel programı düzenlenecek.

Yunus Emre'nin İzinde-Sarı Çiçek Öykü Yarışması

13 Mayıs Cuma günü saat 15.30’da Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Yunus Emre'nin İzinde-Sarı Çiçek Öykü Yarışması’nın dereceye giren yarışmacıları açıklanacak.

Türk Dil Bayramı’nın 745 Yılı Etkinlikleri kapsamında Karaman Valiliği koordinesinde, SARAY Semiha-Kamil-Adnan Özdağ Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet (SE-K-A-SAR) Vakfı, Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde; Karaman'ın yetiştirdiği eşsiz şahsiyetlerden, Anadolu kültürünün mimarlarından Yûnus Emre'nin aziz hatırasını yâd etmek ve yaşatmak amacıyla Türkiye geneli düzenlenen "Yunus Emre’nin İzinde-Sarı Çiçek Öykü Yarışması"nın derecelerinin açıklanacağı ödül töreni ve seçici kurulda yer alan yazarların sunumlarıyla gerçekleştirilecek “Türkiye’de Yazar Olmak” başlıklı panele tüm Karaman halkı davetlidir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284