KAREV’den Yeni Tabletler Geldi

Ankara Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı üyeleri tarafından temin edilen tabletler öğrencilere ulaştırılmaya devam ediyor.

KAREV’den Yeni Tabletler Geldi

Uzaktan eğitimde derslere girmede sıkıntı yaşayan öğrencilerin sesine kulak veren Ankara Karaman Eğitim  Kültür ve Sağlık Vakfı üyelerince alınan son parti tabletler öğrencilere ulaştırılmak üzere  Ankara'dan Karaman'a gönderildi. 


"Yüreklere dokunmaya, eğitime desteğimiz devam ediyor" diyen Vakıf Başkanı Veli Bozkır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Atatürk’ün emanet ettiği geleceğimiz yavrularımızın yüreklerine dokunmaya devam ediyoruz. Dördüncü parti tabletlerimizde yavrularımıza ulaştı. Sevgili öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden aldığımız heyecanlı ve duygulu telefonlarla bizi mutluluklarına ortak ediyorlar. Şu ana kadar tablet gönderdiğimiz öğrenci sayısı 100’e ulaştı.Bizi bu mutluluğa vesile kılan maddi desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Yurt içi ve özellikle yurt dışından Erdoğan Yüce hemşerimizin koordinesinde aldığımız yüksek miktardaki bağışlarla yüreklere dokunmaya devam edeceğiz. Mutluluğunuz ve umutlarınız daim olsun sevgili yavrularımız"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284