SMMMO’da Seçim Heyecani Yasaniyor

Ilimiz Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi’nin 21. seçimli olagan genel kurul toplantisi 18-19 Mayis tarihlerinde yapilacak.

SMMMO’da Seçim Heyecani Yasaniyor

Seçimler öncesinde Oda Baskanligi için adayligini açiklayan ilk isim geçmis dönemde de Oda Baskanligi yapan Ayhan Sanci oldu.
Sanci konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Ilimiz Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odamizin 21. seçimli olagan genel kurul toplantisi 18-19 Mayis 2013 tarihlerinde yapilacaktir. Sivil toplum örgütlerinin önemi günümüzde belirgin olarak hissedilmektedir. Üyelerinin sorunlarini gündeme tasimada ve çözmede yönetim kurullarinin sorumluluklari azimsanamayacak ölçüde büyüktür. Bu anlayis ve vizyonla odamiz seçimlerinde üyelerimizin tamamini kucaklayacak bir yönetim anlayisi ve gençlerden olusan listelerimizle yönetim kurulu baskanligina adayligimi sizlerin vesilesiyle açikliyorum. Üyelerimizin yakindan takip ettigi üzere birlik ve beraberlik içerisinde ve tek liste ile seçimlere girilmesi konusundaki destegimiz ve yogun çalismalarimiza ragmen olumlu sonuç vermemistir. Yapilacak seçimlerin ülkemize Karaman’imiza ve üyelerimize hayirlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284