Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller Projesine Bir Destek Daha

Kent Konseyi Kadın Meclisinin yürütmüş olduğu "Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller" projesi kapsamında Hoca Ahmet Yesevi Ortaokul öğrencileri mahallelerinde çevre temizliği yaparak projeye destek oldular.

Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller Projesine Bir Destek Daha
5 Nisan Salı günü gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğine Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Kadın Meclisi Başkanı Özlem Koçak ve yürütme kurulu üyeleri ile Hoca Ahmet Yesevi okul aile birliği başkanı katıldı.
"Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller" projesine verdikleri destekten dolayı Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven eğitimcilere ve öğrencilere teşekkür etti.
Çevre temizliğinden önce eğitimcilere ve öğrencilere seslenen Kadın Meclisi Başkanı Özlem Koçak, “Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu değerli öğretmenleri, idarecileri ve sevgili öğrenciler, projemize duyduğunuz saygı ve desteklerinizden dolayı Kadın Meclisi olarak sizlere teşekkür ediyorum. Kadın Meclisi "Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller" projesinin ilk adımını okullarla başlattı, çünkü çevre sorununun en temel çözümü eğitimdir. Okullarda değerli hocalarımızla yaptığımız istişare toplantılarının neticesinde Nefise Sultan Kız Meslek Lisesi, Yem Sanayi İlkokulu ve Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencilerinin çevre temizliğiyle ilgili duyarlılıkları ve olumlu döngüleri Kadın Meclisini daha da heyecanlandırıyor, doğa ve çevre temizliği konusunda Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya daima hazırız, biliyoruz ki ağaç, yeşil ve çocuk medeniyet demektir. Doğanın korunması zorunludur, farkındalık yaratmak adına okullarımızda çöp konteynerlerimizi, Sayın Aynan Çolakoğluyla ve değerli öğrencilerimizle renklendirmeye devam ediyoruz. Çocuklarımızın atıkları çevreye değil çöp kutularına dökmeleri gerektiğini, öğretmenlerimiz ve meclisimizin değerli üyeleriyle beraber anlatmaya çalışıyoruz. Daha iyi bir çevre, daha mutlu bir yaşamdır.
Çevre bilincini oluşturmak adına, çok daha fazla sosyal projelerimizi hayata geçirmek durumundayız, Kadın Meclisi olarak tüm halkımızı doğa ve çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284