Uysal’dan Kahraman’a Nezaket Ziyareti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ögretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Idris Nebi Uysal, Vali Süleyman Kahraman’a makaminda bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Uysal’dan Kahraman’a Nezaket Ziyareti
Yrd. Doç. Dr. Idris Nebi Uysal, Karaman Ili Agizlari ve Anadolu Agizlari Arasindaki Yeri adli çalismasini Vali Kahraman’a hediye ederek, “Biz istiyoruz ki Karaman’in degerlerini ve Karaman’in medeniyetimizdeki yerini daha genis kitlelere, daha nitelikli çalismalarla duyuralim. Verdiginiz destekten dolayi tesekkür ediyorum”dedi.
Vali Kahraman’da Yrd. Doç. Dr. Idris Nebi Uysal’a, Karaman Il Kültür ve Turizm Müdürlügü yayini olan Karaman Ili Agizlari ve Anadolu Agizlari Arasindaki Yeri adli çalismasindan dolayi tesekkür ederek: “Karaman binlerce yillik tarihe sahip ve kesfedilmeyi bekleyen birçok zenginligi var. Siz bu degerli çalismanizda bu zenginliklerden birine Karaman’in Türkçedeki zenginligine dikkat çektiniz.   Elbette ki böyle bir çalisma kolay degil. Karamanoglu Mehmet Bey’in yüzyillar önceki hassasiyetini bir anlamda bugün tekrar dillendiren bu çalismanizdan dolayi sahsim ve Karaman adina tesekkür ediyorum. Çalismalarinizda basarilar diliyor, yeni çalismalarinizda da yaninizda olacagimizi özellikle belirtmek istiyorum.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284