Yıldızbaş “Adaylarımız Karaman’ın Öz Evlatlarıdır”

Karaman’da ilk vekil aday açıklamasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı aday tanıtım toplantısı yapıldı.

Yıldızbaş “Adaylarımız Karaman’ın Öz Evlatlarıdır”

Parti teşkilatı, vekil adaylarının aileleri ve basın mensuplarının takip ettiği tanıtım toplantısı bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Durmuş Yıldızbaş konuşmasında “Liderimiz, büyüğümüz Devlet Bahçeli Bey’in, “mevzu vatansa gerisi teferruat’’ diyerek,  15 Temmuz 2016’dan bu yana koymuş olduğu ilkeli tavır devletimize çok büyük güç vermiş, kazanımlar elde etmişizdir. Son 7 yıldaki istikrar her ne kadar dışarda ve içeride bozulmaya çalışılmışsa da çok şükür ki Cumhur İttifakı sağduyu ile bunları bertaraf edip önümüzdeki yüz yıla ‘Lider Ülke: Türkiye’ söylemi ile büyük bir atılıma girmiştir. ‘Lider Ülke: Türkiye’ söylemi slogandan çok tarihi bir gerçeği ve başarıyı ortaya koymuştur. Yolumuz hak yoludur. Adaylarımız sizlerin ve Karaman’ın öz evlatlarıdır. Her biriyle gurur duyacağınız adaylarımız için hepinizden dua ve destek talep ediyorum.” dedi.

Benim için sıralamanın hiçbir önemi yok diyen Milliyetçi Hareket Partisi 3. Sıra milletvekili adayı Soydan Evci konuşmasında; “Meslek hayatım boyunca ülkesini ve ülküsünü seven bireyler yetiştirmeye çalıştım. 14 Mayıs seçimlerinde elimi taşın altına koyarak tüm ilçe başkanlarımın da destekleriyle aday adaylığı başvurumu yaptım ve 3. Sıradan aday gösterildim. Emin olun ki bu kutlu davayı daha ileriye taşımak için 14 Mayıs’a kadar gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Benim için sıralamanın hiçbir önemi yoktur, bunu herkes böyle bilsin. Niyetim hayır inşallah akıbetimiz de hayır olacak. İnanıyorum ki 15 Mayıs sabahı güneş önce Milliyetçi Hareket Partisi’ne doğacaktır.” ifadelerini kullandı.

Ortaokul yıllarından itibaren ülkücü dava içerisinde yer aldığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Mahmut Ünüvar lise, üniversite yıllarında da Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkü ocaklarına hizmet edebilmek için var gücü ile çalıştığını söyledi. Tarımla ilgilenmesi nedeniyle tarım politikalarında var olan eksikliklerin giderilmesi anlamında projelerinin olduğunu belirten Ünüvar Karaman Ziraat Odası Başkanı, Tarım İl Müdürlüğü ve çiftçilerle istişare halinde olduğunu söyledi. Yörük evladı olmaktan son derece gurur duyduğunu açıklayan Ünüvar bugünlere bu toplumun içinde geldiğini söyledi. Milletvekili adaylığı için kendi parti il başkanlıklarından istifa eden üç il başkanı arasından sadece kendisinin aday olarak gösterilmesinin son derece gurur verici bir durum olduğunu açıklayan Ünüvar Milliyetçi Hareket Partisinin yerel dinamikleri göz ardı etmeyen, teşkilat ve seçmenine değer veren bir parti olduğunu söyledi.

Üç kız babası olduğunu belirten Ünüvar eşi ve kızlarına teşekkür ettiği konuşmasında onları sahneye davet edip teşekkür etti. Konuşma sonrası sahneye için Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı bozkurt işareti eşliğinde aile fotoğrafı çektirdi.

Program başında davetlilerini kapıda karşılayan ve onlarla tek tek ilgilenen il yönetimi ve milletvekili adayları program sonunda da misafirlerine katılımları nedeniyle teşekkür edip kapıdan uğurladı. Haber: Senem Yavuzaslan-M. Akif Orhan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284