Galibiyet Sonrası Gözyaşlarını Tutamadılar

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ile Diyarbakır Ortopedik Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan oturarak voleybol maçında galip gelen Karaman Oturarak Voleybol takımı sporcuları gözyaşlarına boğuldu.

Galibiyet Sonrası Gözyaşlarını Tutamadılar
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Türkiye'de ilk kez düzenlenen Türkiye Oturarak Voleybol Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek 2. Etap maçları Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde devam ediyor.
21 Mayıs Cumartesi günü oynanacak maçlarla sona erecek ikinci etap müsabakalarına Ankara Başkent, Karadeniz Ereğli Belediyesi, Adana Umudun Işığı, Konya Engelliler, Karabük Gençlik, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü, Samsun Ekspres, Diyarbakır Ortopedik Engelliler, Fethiye Gençlik ve Alaplıspor'dan oluşan 10 takım katılıyor.
Antrenör Aziz Hopyar eşliğinde Karamanı temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol takımı, Diyarbakır Ortopedik Engelliler Spor Kulübü ile oynadıkları lig maçını 3-2 kazanarak ilk galibiyetlerini aldılar. Galibiyet sonrası büyük mutluluk yaşayan sporcular aldıkları ilk galibiyetin ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Alınan galibiyetin kendileri için gurur verici olduğunu belirten sporcular, böyle bir ligde mücadele etmenin heyecan verici olduğu ve güzel sonuçlar alarak illerini en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtiler.
Türkiye Oturarak Voleybol Ligi maçları Karadeniz Ereğli Gençlik Spor Müdürlüğü Spor Salonu'nda oynanacak maçlarla devam edilecek.


 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284