AK Parti’de Devir Teslim Yapildi

28 Aralik’ta yapilan AK Parti 5. Olagan Il Kongresinde Karaman Il Baskanligina seçilen Nazmi Ünlü görevini eski Il Baskani Kerim Dereli’den törenle devraldi.

 AK Parti’de Devir Teslim Yapildi

Il Seçim Kurulu’ndan mazbatasini aldiktan sonra AK Parti Il binasina gelen Nazmi Ünlü’yü, Kerim Dereli kapida karsiladi ve kendisine çiçek takdim ederek basarilar diledi. Devir teslim töreninde Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ile partililer de hazir bulundu. AK Parti Il Baskanligi makaminda konusan eski Il Baskani Kerim Dereli, “Karaman’da 5. olagan kongremizin sonunda dokuzuncu il baskani olarak göreve baslayan Nazmi Ünlü’ye hayirli olsun diyorum. Biz dönemimizde hep ilkleri yasamak ve yasatmak istedik. Ilk kez bir kongreyle gelen baskanimiza böyle bir devir teslim töreni yapmak da bana nasip oldu. Hepinize tesekkür ediyorum. Bugüne kadar benim dönemimde yapilan her çalismanin altinda Nazmi agabeyimin imzasi var” dedi.

Il Baskani Nazmi Ünlü de, “Biliyorsunuz bu bir bayrak yarisi. Gerçekten ben Kerim baskandan çok sey ögrendim. Teskilatçiligi ögrendim diyebilirim. Yukaridaki iliskilerini çok iyi biliyorum. Ona bundan sonraki yasaminda basarilar diliyorum. Insallah istedigi yerde olur. Gerçekten bana göre fazlasiyla hak etti. Il Baskani olmak o kadar kolay degil, çok zor. Simdi omzumuza daha fazla yük bindi. Bu sorumlulukla hareket edecegiz. Bu memlekete hizmet etmek gerçekten herkese nasip olmaz. Böyle bir görev bize nasip oldu ve insallah Allah mahcup etmez” diye konustu.
Daha sonra AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü tarafindan, eski Baskan Kerim Dereli’ye, dönemin Basbakani Recep Tayyip Erdogan tarafindan verilen plaket törenindeki fotografin yer aldigi tablo hediye edildi.  (Sultan Akbulut)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284