Karaman’da MHP’li Belediye Baskanlari Partiden Istifa Etti

Kazim Karabekir ilçesi ile Aksasehir ve Güneyyurt belde belediye baskanlari ile il genel meclisi üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açikladi

Karaman’da MHP’li Belediye Baskanlari Partiden Istifa Etti
Karaman’da Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) bir ilçe ve 2 belde belediye baskani ile bir Il Genel Meclis Üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açikladi.
MHP’li Kazimkarabekir Ilçe Belediye Baskani Muammer Fevzi Sari, Akçasehir Belde Belediye Baskani Saban Atçeken ile Güneyyurt Belde Belediye Baskani Celil Yagiz ve Merkez Il Genel Meclisi Üyesi Mustafa Karaman, partilerinden istifa ettiklerini duyurmak için Ögretmenevi’nde basin toplantisi düzenledi. Baskanlar adina konusan Kazimkarabekir Belediye Baskani Muammer Fevzi Sari, "Burada toplanmamizin sebebi partimizden istifa ettigimizi duyurmak içindir. Bizler gördügümüz lüzum üzerine bu tarih itibariyle partimiz olan MHP’den istifa etmis bulunmaktayiz. Bundan sonraki süreç nasil isler zaman gösterecek. Seçildigimiz günden bugüne ilçelerimizde, beldelerimizde halkin teveccühüne mazhar olmus bizler, layiki ile görevimizi yerine getirdik. Hiçbir kimseden rahatsizligimiz yok. Hiçbir kimseden tehdit gibi bir durum yok. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye baskanlari olarak tehdit asla söz konusu olamaz. Seçildigimiz günden bugüne MHP’nin baskanlari olarak AK Partili milletvekillerimizden hep ilgi alaka gördük. Ankara’ya gittigimiz zaman islerimizi kolaylasmasi yönünde hep onlardan yardim gördük. Onlara da buradan tesekkür ediyorum. Bundan sonraki çalismalarimizda yine vekillerimizin yanimizda olacagina inaniyorum. Onun için bundan sonraki süreçte herhangi bir olumlu veya olumsuz dedikoduya mahal vermemek için birinci agizdan sizin araciliginiz ile sehirlerimizin bu güzel insanlarina buradan mesajimizi vermis oluyoruz. Bundan sonraki süreci zaman gösterecek. Bizler çalismalarimizi aksatmadan sürdürmeye devam edecegiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284