Ulu, Evde Saglik Hizmetlerini Yerinde Inceledi

Evde Saglik Hizmeti Dr. Derya Yücel, Hemsire Aysuhan Toker, Saglik Memuru Ahmet Karaoglu ve Soför Ali Uyanik olmak üzere dört kisilik bir ekipten olusan Evde Saglik Hizmetinin çalismalari takdir topluyor.

 Ulu, Evde Saglik Hizmetlerini Yerinde Inceledi

Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. M. Kerim Serbetçi, bu güzel ekip çalismasini yerinde ziyaret etti.

Verilen saglik hizmetlerinin, iyi ve güzel bir sekilde devam ettigini gören Genel Sekreter Uz. Dr. Nuriye Ulu, “Verilen hizmetlerden oldukça memnunum. Sag olsun arkadaslarimiz, canla basla çalisiyorlar ve insanlara evlerinde de saglik bakimi verilebilineceginin en güzel kanitini gösteriyorlar. Evlerine ziyaretlerine gittigimiz hastalarimizin da memnun olduklari görmek benim ve bizim için ayri bir sevinç ve gurur kaynagidir. Bizler sizlerin dualariyla ve destekleriyle ayakta kalabiliyoruz, bunlardan güç aliyoruz. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum, elinize saglik” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Yapilan saglik çalismalarini yerinde ziyaret ederek çok begendigini söyleyen Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. M. Kerim Serbetçi, emegi geçen herkese çok tesekkür ettigini, hasta memnuniyetlerinin arttikça geri dönümlerin çalisma azmini daha çok kuvvetlendirdigini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284