“Analig” Badminton Heyecani Karaman’da Yasanacak

2015-2016 Anadolu Yildizlar Ligi Badminton Yildiz(kiz-erkek) Akdeniz Grup müsabakalari 08-10 Ocak 2016 tarihleri arasinda Karaman’da yapilacak.

“Analig” Badminton Heyecani Karaman’da Yasanacak

Sporun tabana yayginlastirilmasi, daha fazla müsabakanin yapilmasi, kulüplere ve milli takimlara alt yapi olusturulmasi, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katilamayan yetenekli sporcularin spora kazandirilmasi, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi olusturulmasi, tüm paydaslarinin sporun gelisimi için isbirligi içerisinde bulunmalarinin saglanmasi hedefleri dogrultusunda olusturulan “ANALIG” farkli illerde ve farkli branslarda heyecan dolu yeni bir sezonun coskusunu yasiyor.
Karaman’in da içerisinde yer aldigi ve 10 sporcu ile mücadele verecegi Anadolu Yildizlar Ligi 2015-2016 sezonu, Yildizlar (kiz-erkek) Badminton Akdeniz grup müsabakalari 08-10 Ocak 2016 tarihleri arasinda Adana - Antalya - Burdur - Hatay - Isparta - Mersin - Kahramanmaras ve Osmaniye illerinin katilimiyla Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçeklesecek.
Karaman’in artik Ulusal ve Uluslararasi birçok spor dalina en iyi sekilde ev sahipligi yaptigini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Yunus Emre Spor Salonu’nda iki gün boyunca sürecek olan müsabakalarda ilimizin yani sira 8 ilden 100’ün üzerinde sporcu bir üst tur için mücadele verecek. Bu zevkli spor sölenine tüm sporseverleri bekliyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284