Başkan Kalaycı Isparta’ya Cevabını Meydan’dan Verdi!

Isparta 32 Spor, Karaman Belediyespor karşılaşmasında yaşanan Karamanlı yöneticilere ve Başkan Kalaycı’ya yapılanlar sonrası Karamanlılar Aktekke Kent Meydanında toplandı.

Başkan Kalaycı Isparta’ya Cevabını Meydan’dan Verdi!

Maçın 2. yarısında Karaman Belediyespor yönetimini içeriye almayan, kapıları kitleyen Isparta Valisi ve Isparta Spor 32 yönetimi için Karamanlı vatandaşlarımız Aktekke Kent Meydanında toplanarak yaşanan olayları protesto etti. Pankartların açıldığı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu için tezahüratların yükseldiği meydanda ilk söz alıp açıklama yapan, yaşananları dile getiren Karaman Belediye Başkan’ı Savaş Kalaycı oldu.

 “Allahın izniyle bu sene bu şehir, bu takım şampiyon olacak" diyerek sözlerine başlayan Karaman Belediye Başkan’ı Savaş Kalaycı yaptığı konuşmasında şunları ifade etti: "Hepinize teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun, Allah’ın izniyle sizlerin başını yere eğdirttirecek hiç bir konuya fırsat vermem. Orada da bir çok engelleri yapmak istediler. Karaman'a olabildiğince saygısızlık yaptılar. Ama Allah'ın izniyle hiç bir tanesini umursamadık. O stadın içinede girdik, o maçıda izledik. Ama bütün haksızlıklara rağmen gönül isterdi ki oradan da galibiyetle gelebilmek. Ama futbolcularımız ellerinden geleni yaptı. Ama bütün baskılar, psikolojik hak onların üzerine oynandı. Bu saatten sonra bize düşen birşey var takımımıza bir kat daha fazla sahip çıkmak. Allah'ın izniyle Karamanoğullarını Mehmet Bey’in torunlarını görsünler, haberdar olsunlar. Arkadaşlar bugünde sahip çıktınız bu güvenininizi kesinlikle boşa çıkarmıyacam, bundan emin olabilirsiniz”

Başkan Kalaycı'dan sonra söz alan Karaman Belediyespor Başkanı Ali Kamer yaşananları değerlendirdiği açıklamasında "Bugün Isparta’da  sayın Vali mi?, Klüp Başkanı mı? ne olduğuna karar veremediğimiz, bilemediğimiz bir şahıs bizi, Belediye Başkanımızı, takım yöneticilerimizi içeriye aldırmak istemedi. Kapıyı kitlediler. Belediye Başkanımız önümüzden herşeye rağmen ne olacaksa olsun deyip zorlayarak içeriye girdi. Buradaki bizim protestomuz Sayın Valiye ve klüp yöneticilerinedir. Her türlü engellemelere rağmen seyrettik. Güzelde futbol oynadık fakat büyük baskı vardı. Penaltımız verilmedi ofsayttan golümüz sayılmadı. 2. devre nefes almak için dışarıya çıktık, fakat kapıları kitlediler. Yöneticilerimizi içeriye almadılar. Her türlü pisliği yaptılar kısaca. Biz sayın Valinin istifasını, görevden alınmasını, devletin valisi olmasını istiyoruz. Can ve mal güvenliğini koruması gereken Vali bizlerin orda sıkıntıya soktu. Orada yapılan saygısızlık Karamanlılara yapılmıştır. Sayın Milletvekillerimiz, idarecilerimizinde bu konu üzerinde durmalarını istiyorum” dedi.

Isparta Atatürk Stadyumu'nda yapılan saygısızlıklar üzerine Aktekket Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık açıklamalar sonrasında dağıldı. Haber:Mustafa ÖZÜNAL


 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284