Futsal Yarı Final Müsabakaları Başladı

Karaman’da gerçekleştirilen Okullar Arası Futsal Yarı Final Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yunus Emre Spor Salonu’nda başladı.

Futsal Yarı Final Müsabakaları Başladı
Okul Sporları 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Okullar Arası Futsal Yarı Final Yıldızlar Kız - Erkek Grup Müsabakaları 18 ilden yaklaşık iki yüz sporcunun katılımı ile Yunus Emre Spor Salon’unda yapılan ilk gün müsabakaları ile başladı.
Çekişmeli ve bir o kadarda zevkli geçen futsal yarı final müsabakalarında erkeklerde Çorum, Mersin, Manisa, Ankara, Konya, Aksaray, Burdur, Kırıkkale. Kızlarda ise; Uşak, Aksaray, Niğde, Adana, Burdur, Ankara, Kayseri ve Aydın illerinden yaklaşık iki yüz sporcu bir üst tura yükselebilmek için ter dökecek.
Futsal’ın zeka, çeviklik, yetenek ve hız isteyen bir spor branşı olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” İlimiz yine güzel bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Yapılan karşılaşmalar sonunda mutlaka sevinen ve üzülen taraflar olacak ama önemli olan müsabakaların Fair Play ruhu içerisinde geçmesi. Bizler il müdürlüğü olarak müsabakalar boyunca Okul Sporları Şube Müdürlüğümüz, salon amirliğimiz ve tüm personelimiz ile müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlanması için çalışıyoruz. Bu yüzden takımlarımız kendilerini evlerinde gibi hissedebilirler. Müsabakalara katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum’’ dedi.
Dört gün sürecek müsabakalar sonunda Erkeklerde ilk iki, Bayanlarda ilk iki takım Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde edecek.



 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284