Karaman Belediye Spor Yeni Sezona Hazirlaniyor

31 Temmuz`da toplanarak çalismalarina baslayan Karaman Belediye Spor, 16 Agustos Cumartesi günü saat 16.00`da Konyaspor U19 takimi ile Kemal Kaynas Stadinda hazirlik karsilasmasi yapacak.

 Karaman Belediye Spor Yeni Sezona Hazirlaniyor

Günde çift idman ile hazirliklarini sürdüren Karaman Belediye Spor geçen sezon ligde çikis yakalayan kadrosunu büyük oranda korudu. Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, takimin su anki durumu hakkinda su bilgiyi verdi: “Altyapidan ve yerel takimlardan gelecek vadeden 5 genç oyuncuyu da kampa dahil eden temsilcimiz, Karamanli gençlere firsat veriyor. Yeni sezon hazirliklarini sürdüren takimimiz; forvet, orta saha, stoper ve kale mevkilerine takviye yapti. Çogunlugu genç ve çaliskan oyunculardan olusan Karaman Belediyespor'un yas ortalamasi 21.”

Teknik Direktör Nasuh Aköz de: "Hazirlik maçlarinda eksikliklerimizi görüp, bu eksiklikleri kapatma yönünde program belirleyecegiz. 21 Agustos'ta baslayacak 2. etap kamptan önce kendi evimizde Konya Spor U19 takimi ile maç yapacagiz. Yurt disinda çalisan hemserilerimizi ve tüm sporseverleri 16 Agustos Cumartesi günü saat 16.00’da oynayacagim maça davet ediyorum" dedi.
Karaman Belediyespor'u Yogun Bir Maç Programi Bekliyor

Kendi evindeki hazirlik maçindan sonra kampa gidecek olan Karaman Belediyeye spor, kampta 4 yada 5 hazirlik maçi yapmayi planliyor. 3 Eylül'de Ziraat Türkiye Kupasi ön eleme maçi yapacak olan Karaman Belediye Spor, bu maçi kazanirsa 10 Eylül'de Ziraat Türkiye Kupasi birinci tur maçina çikacak. Takimimiz 14 Eylül tarihinde de ilk lig maçini oynayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284