Karaman Bisiklet Takımı Kastamonu’da Zirvede

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Kastamonu’da gerçekleştirilen Türkiye 4. Ayak Puanlı Yol Bisikleti Yarışları’nda Karaman bisiklet takımı zamana karşı yarışlarda kürsü kapattı.

Karaman Bisiklet Takımı Kastamonu’da Zirvede
19 Ağustos 2016 tarihinde Kastamonu’da başlayan Türkiye 4. Ayak Puanlı Yol Bisikleti Yarışları bir birinden zorlu yarışlara sahne olmaya devam ediyor. Yarışların ilk günü zamana karşı yapılan yarışlarda genç bayanlar kategorisinde zirve yapan Karaman ekibi adeta kürsü kapattı. Çekişmeli geçen yarışlarda genç bayanlar kategorisinde Karaman Performans Spor Kulübü sporcusu Fatma Sezer birinci olarak yarışlara damga vurdu. Kürsünün ikinci ve üçüncü basamağında yine Karaman ekiplerinden Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının yer alması tüm dikkatleri Karamanlı sporcuların üzerine çekti.
Kürsü mücadelesinin ilk üç basamağının Karamanlı sporculardan oluşmasından dolayı mutlu olduklarını belirten mili takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Karaman olarak bu yıl çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sporcularımızın fedakarlıkları ve azmi yarışlarda güzel sonuçlara imza atmamızda büyük rol oynadı. İnşallah zamana karşı yarışlarda aldığımız başarıyı diğer kategorilerde de göstererek yolumuza devam etmek istiyoruz” konuştu.
Başarılı sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kastamonu’da gerçekleştirilen Türkiye 4. Ayak Puanlı Yol Bisikleti Yarışları’nda zamana karşı yapılan ilk gün yarışlarında dereceye yaparak kürsünün ilk üç basamağında yer alan sporcularımızı kutluyorum. Kastamonu’da devam eden yarışlarda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284