Karaman Bisiklette Basaridan Basariya Kosuyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcularindan Semra Yetis, Istanbul Arnavutköy’de gerçeklestirilen dag bisikleti yarislarinda 2. Olarak büyük bir basariya imza atti.

Karaman Bisiklette Basaridan Basariya Kosuyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet bransin da elde ettigi basarilar ile Karaman’i en iyi sekilde temsil etmeye devam ediyor. Türkiye genelinde yakalamis oldugu basarilarinin yanina uluslararasi basarilarini da eklemeyi bilen Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi, 2016 ve 2020 olimpiyatlarina emin adimlarla ilerliyor.
Istanbul Arnavutköy’de gerçeklestirilen Salcano MTB Cup Arnavutköy C2 yarislari sonucunda, elit kadinlar kategorisinde Sirp sporcu Jovana Crnogorac 01.27.23’lük derecesi ile birinci, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Semra Yetis 01.46.57’lik derecesi ile ikinci, SMF Pro Team’den Ivana Kostic ise 01.49.41’lik derecesi ile üçüncü olan sporcular oldu.
“Türkiye Sampiyonasi’nda, sporcularimizin basarisi üst düzeyde olacak”
Çalismalarina Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bisiklet antrenörü Baris Ünlü ile devam eden Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi, yine ayni tarihte Fethiye’de Türkiye geneli yarismalara katildilar. Yarislarin büyük mücadelelere sahne oldugunu belirten Ünlü,” Bu yarislar ile Karaman’da Haziran ayi içerisinde yapilacak olan Türkiye Sampiyonasinin taktiksel çalismalarini yapmis olup, çok fazla madalya mücadelesine girdik. Fethiye yarislarindaki gözlemlerimiz, ilimizde yapilacak olan Türkiye sampiyonasinda sporcularimizin basarilarinin üst düzeyde olacagidir” dedi.
“Dünyaca ünlü yabanci sporcularin arasinda bir Türk”
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takiminin elde ettigi basarilarin kendilerini çok mutlu ettigini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise; “ 04-08 Mart 2015 tarihinde bisiklet sporcularimiz ayni anda 2 farkli yerde yarisarak ilimizi en iyi sekilde temsil ettiler. Karaman için önemli olan 2016 olimpiyatlarina katilim puani veren Istanbul Arnavutköy’de yapilan dag bisikleti yarislari idi. Sporcumuz Semra Yetis’in 2016 olimpiyatlarina katilabilmesi için bu yarislardan puan ve puanlar ile dönmesi gerekiyordu. Sporcumuz Semra Yetis, dünyaca ünlü yabanci sporcularin içerisinde katilmis oldugu yarista 2. olarak bu hedefi gerçeklestirerek bizleri ve Karaman’i mutlu etmesini bilmistir” seklinde konustu.
“Artik dünya geneli organizasyonlarda basari ariyoruz”
Elde edilen bu basari ile ülke olarak 20 puan aldiklarini ve puan mücadelesini 2016 yilinin Mayis ayina kadar devam ettirdiklerini belirten Kisacik; ” Artik Karaman ili olarak dünya geneli organizasyonlarda basari ariyoruz. Bunun için Olimpiyat, Avrupa ve Dünya Sampiyonalari bizim için çok önemli mücadeleler olup, bu mücadelelerde de çok kisa bir süre içerisinde basariyi yakalayacagimizi tahmin ediyorum. Karaman ili, bütün spor branslarinda büyük basarilara imza atacak kapasitededir. Büyük mücadelelere sahne olan yarislarda Karaman için ter döken tüm sporcularimiza, antrenörümüze ve emegi geçen her çalisanimiza tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284