Karaman FK’da Kan Kaybı Sürüyor

Karaman Futbol Kulübü kan kaybetmeye devam ediyor. Kınay Bulvarspor’u konuk eden Karaman FK, Zafer Hızarcı sonrası yeni teknik adam Şaban Yıldırım ile maçtan golsüz beraberlik ile ayrıldı.

Karaman FK’da Kan Kaybı Sürüyor

TFF 3. Lig 2. Grupta galibeyetsizlik dönemine giren Karaman FK, kan kaybını Bulvarspor karşısında sürdürdü.

23. hafta maçında Bulvarspor ile karşılaşan kırmızı-beyazlılar, 90 dakika oyun hakimiyetini elinde bulundurmasına karşın son vuruşlarda etkisiz kalarak, gol atma başarısı gösteremedi ve mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı kritik maçtan golsüz beraberlikle 1 puanla ayrıldı.

Maç öncesi depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu ve sonrasında depremzede çocuklar için sahaya oyuncak atıldı. Mücadelede kapalı ve maraton tribününde depremzedeler ağırlandı.

Maçın ilk yarısında Karaman FK üstün olan taraftı. Rüzgarlı havanın etkili olduğu ilk yarıda rüzgar karşısında önemli pozisyonlar yakalayan Karaman FK, Bulvarspor kalesinde aradığı golü bulamadı. İlk yarıda gol sesi gelmedi ve takımlar soyunma odalarına beraberlikle gitti.

Karaman FK, ikinci yarıda da üstün olan takımdı. Rüzgarı arkasına alan kırmızı-beyazlılar Bulvarspor kalesinde önemli gol pozisyonları yakaladı fakat değerlendiremedi. Kaşılaşmanın 71’inci dakikasında Bulvarspor Haktan Çakır’ın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldı.

Karaman FK, kayıp sürelerin oynandığı 10 kişi kalan Bulvarspor karşısında gol atamazken, 1 puana razı oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284