Karaman FK’ya Orduspor Maçı Öncesi Çoşkulu Karşılama

TFF 3. Lig´de adını Play-Off´lara yazdıran Karaman Futbol Kulübü ve Orduspor 1967 yarı final maçı öncesi taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Karaman FK’ya Orduspor Maçı Öncesi Çoşkulu Karşılama

3. Lig Play-Off Yarı Finalde Karaman Futbol Kulübü sahasından sezonun son karşılaşmasına çıkacak. İki aşamalı oynanacak olan Yarı Final heyecanında Orduspor 1967’yi sahasında konuk edecek olan kırmızı-beyazlı ekip, maç öncesi yüzlerce taraftar tarafından meşalelerle karşılandı. Karamanoğulları taraftar grubu tarafından organize edilen karşılama programı taraftar grubunun 13.00’da Kemal Kaynaş yanındaki parkta toplanması ile başladı. Polis eskortu ve konvoy ile maç öncesi Kemal Kaynaş Stadı’na yaklaşan Karaman FK otobüsü, ellerinde meşale ve bayraklarla bekleyen Karamanlı taraftarlar tarafından karşılandı. Şampiyon Karaman sloganlarıyla karşılanan Karaman FK teknik kadrosu saat 16.00’da çalacak ilk düdük öncesi stada giriş yaparak maç saatini beklemeye başladı.

İlk karşılaşması Karaman’da oynanacak olan Play-Off Yarı Final mücadelesinin 2’inci aşaması 6 Haziran Salı günü saat 20.00’da Yeni Ordu Stadı’nda oynanacak. Play-Off Yarı Final maçlarında galip gelen takım final maçında Alanya Kestelspor ile karşı karşıya gelecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284