Karşılaşma Sonrası Teknik Adam Kopan’dan Açıklama

2-2  Beraberlikle bitan Karaman Belediyespor, Tekirdağspor karşılaşması sonrasında Karaman Belediyespor Teknik Direktör Okan Kopan’dan açıklama geldi.

Karşılaşma Sonrası Teknik Adam Kopan’dan Açıklama

Teknik Direktör Kopan açıklamasında, “Karaman Belediyespor ailesine galibiyet sevinci yaşatmayı çok isterdik. Oyuncularım ve ekibim bunun için bugün ellerinden geleni yaptılar, ne kadar geriden geliyor gibi görünsekte, maçın hikayesine galibiyeti kaçırdık cümlesini eklemeliyim. 

Son 6 haftada sahaya karakterimizi yansıtıyoruz oyun anlamında gelişimimiz sürüyor, bununla beraber oyuncularımızın gelişimide bizlere gelecek anlamında umut veriyor. 

Transfer konusuna gelince, gönül ister ki iyi bir bütçeye sahip olup ligi forse edebilen dominant kariyerli oyuncular alalım, ne yazık ki bütçemiz ve genel durumumuz buna müsait değil, bizde genç yetenekli oyuncular üzerinde yoğunlaşıyoruz. Şunu içtenlikle söyleyebilirim düşünce yapım ve tecrübelerim beni farklı düşünmeye itiyor, benim ve takımım için en iyi devre arası transferi oyuncularımın ivedi bir şekilde sıkıntılarının çözülmesi, bu bizi %30 performans anlamında yukarıya doğru etkileyecektir. Ciddi sıkıntılarımız var bir an önce çözülmesini umuyorum. Oyuncularımın mutlu olduklarında çok daha iyisini vereceklerinden eminim.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284