Kazımkarabekir’de Judo Çalışmaları Başladı

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan judo spor okulları gençlerden yoğun ilgi görüyor.

Kazımkarabekir’de Judo Çalışmaları Başladı
Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilçe ve beldelerde sporun gelişmesi ve yetenekli sporcuları Türk sporuna kazandırmak amacıyla başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kazımkarabekir ilçe Spor Salonu’nda başlatılan bakım, onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte judo antrenörü Mevlüt Duman eşliğinde judo çalışmalarının startı verildi.
Kendini judo branşında geliştirmek isteyen ve judonun inceliklerini öğrenmek için eğitimlere katılan çocuk ve gençler hafta içi her gün ilçe spor salonunda antrenör Mevlüt Duman nezaretinde çalışmalara devam ediyor. Böyle bir fırsatın ayaklarına kadar gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden kursiyerler, sıcak ve samimi bir ortamda eğitim gördüklerini, aynı zamanda spor sayesinde arkadaş ilişkilerinin de geliştiğini ifade ettiler.
Karaman’da çok fazla yetenekli sporcu olduğunu ve bu yetenekli sporcuları Türk sporuna kazandırmak istediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Göreve geldiğimiz günden bu yana Karaman’ı spor şehri yapmak için çalışmalarımıza yön verdik. İlçe ve beldelerimize antrenörler görevlendirerek o bölgelerde sporu canlandırmaya çalıştık. Bu hedefler doğrultusunda yetenekli birçok gencimize ulaştık. İnşallah çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ve bu güzel kenti yetiştirdiğimiz sporcularımızın başarılarıyla süsleyeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284