KMÜ’de ‘Yaşasın Hentbol’ Turnuvası Başladı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) üniversite öğrencileri ile Karaman’da faaliyet gösteren ortaokul ve lise öğrencilerini bir araya getiren ‘Yaşasın Hentbol’ turnuvası başladı.

KMÜ’de ‘Yaşasın Hentbol’ Turnuvası Başladı

Ülkemize hentbolu sevdiren spor adamı olarak bilinen Prof. Dr. Yaşar Sevim’i anmak amacıyla düzenlenen turnuvada bay ve bayan olmak üzere toplam 26 takım iki hafta boyunca mücadele edecek.

Turnuva Koordinatörü Doç. Dr. Murat Tekin, hentbolu sevdirmek ve aynı zamanda Prof. Dr. Yaşar Sevim’i onun en sevdiği branş ile anmak için böyle bir turnuva gerçekleştirdiklerini belirterek, “Turnuva aynı zamanda ilimizdeki ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra üniversitemiz öğrencilerini bir araya getirerek kardeşlik duyguları içerisinde aynı branşta buluşturmayı hedefliyor. Böylece üniversitemizin imkânlarını yalnızca öğrencilerimiz değil ilimizdeki lise ve ortaokullarda eğitim gören kardeşlerimiz de görme ve kullanma fırsatı buldular. Bize bu imkânı sunan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284