Masa Tenisi Müsabakalari Nefes Kesti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Büyükler Ferdi Masa Tenisi il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Masa Tenisi Müsabakalari Nefes Kesti

06-07 Subat 2016 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonunda gerçeklestirilen Büyükler Ferdi Masa Tenisi il birinciligi müsabakalarinda çok sayida sporcu mücadele etti. Iki gün süren müsabakalarda erkekler ve bayanlar kategorisinde birbirinden çekismeli maçlar oynanirken, sporcularin birincilik için verdigi mücadele renkli görüntülere sahne oldu.
Zevkli bir o kadarda çekismeli geçen müsabakalar sonunda büyük erkekler kategorisinde Mehmet Kesir birinci, Kutsi Canevi ikinci, Yasin Erol üçüncü, Zekeriya Gider ise dördüncü oldu. Büyük bayanlar kategorisinde ise Nurcan Taskuyu birinci, Seda Temurtas ikinci, Erengül Çelebi üçüncü, Zeynep Karadaban ise dördüncü olan sporcular oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Il Kültür ve Turizm Müdürü Adem Akçay tarafindan verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284