Spor Il Müdürü Kisacik: “Çocuklar Gelecegimizin Teminatidir”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Il Spor Merkezleri kayitlari yogun bir sekilde devam ediyor.

Spor Il Müdürü Kisacik: “Çocuklar Gelecegimizin Teminatidir”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde açilan Il Spor Merkezleri 29 Haziran 2015 Pazartesi günü Kazim Karabekir Spor Salonunda gerçeklestirilen açilis töreni ile yaz spor okullarinin startini verdi. Futbol, basketbol, voleybol, karate, taekwando, masa tenisi, güres, cimnastik, yüzme(ücretli) gibi kurslar olmak üzere toplam 20 fakli bransta egitimler devam ediyor.
Gerçeklestirilen açilis töreni sonrasi il spor merkezlerinde kayit yaptiran ögrenci ve velileri ile bulusan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, gelecegimizin teminati çocuklarla bir dizi sohbet ederek, sporun olumlu ve güzel yanlarini minik sporcularla paylasti. Minik sporculari spora motive etmek için yarisma sözü veren Kisacik, neseli geçen sohbet sonrasi ögrenci velileri ile ilgilendi. Ögrenci velilerinin istek ve taleplerini dinleyen Kisacik, kurslarin yaz boyunca devam ettigini belirterek gençlerimizi yaz tatilinde kötü aliskanliklardan uzak tutmak adina spor salonlarimiza çekecegiz ifadelerini kullandi.
Çocuklar gelecegimizin teminatidir diyen Kisacik, konusmasinin devaminda,” Spor sehri Karaman’da yaz spor okullari ile tüm Karamanli gençlerimizi spor alanlarimiza çekmek istiyoruz. Yaz spor okullari ile ögrenciler bir egitim sezonu sonunda tatillerini eglenerek, arkadasliklarini gelistirerek hem de ögrenerek degerlendiriyor. Gençlik ve Spor Bakanligimizin gençlerimiz için en önemli projelerinden biri olan il spor merkezleri ile hem çocuklar güven içerisinde, hem de aileler huzur içerisinde tatillerini degerlendirmektedir.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284