Türkiye Yol Bisikleti Yarışlarında Karaman Farkı

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen “Türkiye Şampiyonası Sakin Şehir 3. Ayak Puanlı Yol Bisiklet Yarışları” sona erdi.

Türkiye Yol Bisikleti Yarışlarında Karaman Farkı
11 Ağustos Perşembe günü başlayan ve Türkiye’nin 40 ilinde faaliyet gösteren 50 kulüpten yaklaşık 500 sporcusunun katıldığı Türkiye Şampiyonası Sakin Şehir 3. Ayak Puanlı Yol Bisiklet Yarışları’nda Karaman bisiklet takımı sporcuları elde ettikleri dereceklerle galibiyet serisine devam etti. Yarışların ikinci günün de iki birincilik ve bir ikincilik elde eden Karaman ekibi, Pazar günü yapılan yarışlar sonunda ise İrem Ceren Akan ve Selver Sezer ile bir ikincilik ve bir üçüncülük elde etti. Alınan başarılı sonuçların ardından genç bayanlar kategorisi takım sıralamasında Karaman Gençlik ve Spor Kulübü birinci sırada yer alırken yine Karaman ekibi olan Performans Spor Kulübü ise ikinci sırada yer aldı.
Kaman’ın başarılı sporcuları Semra Yetiş ve Fatma Sezer’in yarışma içerisinde yaşadıkları teknik sorunlar nedeniyle derece elde edemediklerini belirten milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Sporcularımız üçüncüsü gerçekleştirilen Türkiye Yol Bisikleti Yarışmalarında kürsü kapatmaya devam ediyor. Ekibimizle birlikte güzel bir çıkış yakaladık. İnşallah bu çıkışımızı 17-21 Ağustos tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak yarışlar ile devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.
Şampiyonada alınan toplu sonuçlar ise şöyle:

Büyük Erkek
1-Georgı Petrov GEORGIEV
2-Nazım BAKIRCI
3-Serkan BALKAN
Büyük Bayan
1-AYŞE ÇAKIR
2-CANSU TÜRKMENOĞLU
3-HATİCE YILMAZ

Genç Erkek
1-REMZİ CAN ABACI
2-FURKAN KAPTI
3-KADİR GÖK
Genç Bayan
1-DAMLA NUR BAYRAKTAR
2-İREM CEREN AKAN
3-SELVER SEZER

Yıldız Erkek
1-MUHAMMED SELÇUK
2.TAHİR BUĞRA YİĞİT
3-NECATİ ONUR
Yıldız Bayan
1-KEZİBAN KOYUN
2-ASLIHAN AYGÜN
3-EZGİ HEPKARADENİZ
Yıldız (B)
1-İBRAHİM GÜL
2-FATİH DENİZ
3-OKAN KALEM

Master 40
1-DEVRİM ARDIÇ
2-SALİH KORKMAZ
3-ALPAKURT ZAFER PALA

Master 50
1-İSMAİL İLTİR
2-SELAMİ DABAN
3-MAHİR AYDIN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284