Cepten bu hizmet artik ücretli

Telefonunuz kapaliyken ya da erisilmezken hangi numaranin ne zaman aradigi size 49 kurus olarak yansiyacak.

Cepten bu hizmet artik ücretli
Sizi kimin aradigini merak etmek de artik ücretli. Telefonunuz kapaliyken ya da telefonunuz çekmediginde kim tarafindan arandiginiza dair bilgilendirici smsler artik ücretli.
49 KURUSA KULLANABILECEKSINIZ
Mayis ayi içerisinde ücretlendirilmeye baslayacak yeni uygulamaya göre, sizi kimin aradigini merak ediyor iseniz servisi ayda 49 krs'a kullanmaya devam etmek zorundasiniz.
CEP KULLANICILARI TEPKILI
Cep telefonu kullanicilari gsm firmalarinin kendilerine gönderdigi sms ile sok oldu. Sikayet Portali Sikayetvar'a gönderdikleri sikayetlerde "Cep telefonumuza gelen mesajla sok olduk. Telefonumuz kapaliyken kim aramis mesajina artik 49 kurus alinacakmis. Birçok yerde gsm firmalarinin teknik sorunlari nedeni ile cep telefonlari çekmiyor. Kendi hatalarini bize ödetmek istiyorlar. Önceden ücretsiz olarak verilen hizmete kullanicilar alisti simdi ücretli yapilmaya çalisiliyor" diyerek tepki gösterdiler.
Daha önce sizi arayip ulasamayan kisiler ücretsiz bilgilendirilirken biraktiklari mesajlar ücretliydi. Yeni uygulama ile hangi numaralarin sizi ne zaman aradigini ögrenmek ücretli.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284