Görevini Yapan Gazeteciye Bıçaklı, Küfürlü, Saldırı...

Meydana gelen trafik kazasını görüntülemek isteyen muhabir ,olaya karışan şahıslar tarafından hakaretler ,küfürler edilerek, aynı zamanda fiziksel saldırıya da uğradı.

Görevini Yapan Gazeteciye Bıçaklı, Küfürlü, Saldırı...

Olay anında  profesyonel Tv kamerası saldırganlar tarafından vahşice parçalanarak kullanılmaz hale getirildi, Görev cihazları paramparça edilerek, maddi anlamda da  çok ciddi zarar veren saldırganları çevredeki vatandaşlarda durduramadı.

Muhabirin aldığı darbe nedeniyle gözlüğü kırıldı.

Muhabir  zor anlar yaşarken,şehrin orta yerinde olan bu saldırıdan sonra ,salgırgan şehir eşkiyaları,olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı.

Şahısları arama çalışmaları,  Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülüyor.

Muhabire agza alınmayacak, insanlık dışı küfürlerle saldırıp ,gözlügünü ve kamerasını kıran ,şahıslar hakkında muhabir tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Olay sonrası,görgü tanıklarının beyanlarında,çok daha korkunç bir olayda açıga çıktı, görgü tanıkları ,saldırganların elinde büyük bir bıçak oldugu ve bir çok kez muhabire bıcak sallanarak saldırıldıgı söylerken , muhabire ağır bıçak darbesi olabilir diye ambulansda çagırdıklarını söylediler.

Şehir eşkiyalarının ,olaydandan sonra kaçtıkları aracın plakası ,muhabir  tarafından polise verilirken olayla ilgili görüntüler ve çevre kameralarının incelenmesi istenildi, zaten salgırganların haber amaçlı çekilen ilk kamera çekimlerinde görüntüleride bizzat mevcut.

Emniyet güçlerinin saldırganları arama ve soruşturması sürüyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284