Karaman Sesimi Duy!

Karaman’ın tanınan ve sevilen simalarından Enes Eyice ailesiyle birlikte yaşadığı evde yağan yağmur sonrası rutubetli evde yaşam mücadelesi veriyor.

Karaman Sesimi Duy!

Geçtiğimiz günlerde Karaman’a yağan yağmur sonrası evlerini su basan,

Hürriyet Mahallesi’nde oturan Eyice ailesi Karaman halkından, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karaman’ı temsil eden milletvekilleri, ve devlet büyüklerinden yardım bekliyor.

 Eşi ve bir çocuğu ile Hürriyet Mahallesi’nde oturan Raziye Eyice KGRT Karaman olarak mikrofonlarımıza konuştu:

Eyice: Evimizin çatısı olmadığınız için bundan önce de yağan kar ve yağmurlar çatımızdan evimize dolmuştu. Evimiz kokuyordu fakat ben bu kokuya katlanmak zorundaydım.

Oğlum için çalmadım kapı kalmadı. Kapılar hep yüzüme kapandı. Ama Allah’ım bize bir kapı açacağını inanarak hep sabırla oğlum için bekledim. Hayırlı kapıların açılacağını da eminim. Halılarımızın hepsi Islandı, komşularımız da yardımcı oldu fakat biz hiç kimseye yük olmak istemedik.

“ Oğlumun ev reisleri gibi işe gelip gitmesini istiyorum”

Enes’in aynı aydır ister gibi işe gelip gitmesini istiyordum ki bu yüzden çok kapılar çaldım. Devlet büyüklerinden isteğim, temiz tertipli ev ve oğluma bir iş…

Eşyalarımın hepsi ıslandı ve maalesef taşan tuvalet bütün eşyalarıma ulaştı. Elimde adamakıllı hiçbir eşyam yok, evimin taban tahtası, eşyalarım maalesef çok kötü durumdalar.

Devlet büyüklerimden tek isteğim huzurlu bir hayat .

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284