Toki Anadolu Lisesi Ögrencileri Yukari Kizilca Köyünün Konugu Oldu

Toki Anadolu Lisesi `Kardes Okul Projesi` kapsaminda merkeze bagli Yukari Kizilca Köyü Ilkögretim Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Zeki Ünver, müdür yardimcilari Hasim Tunca ve Meryem Atasoy ile edebiyat ögretmeni Lütfi Torcu gözetiminde Yukari Kizilca köyüne gelen Toki Anadolu Lisesi ögrencilerini köy okulunun ögrencileri karsiladi.

Toki Anadolu Lisesi Ögrencileri Yukari Kizilca Köyünün Konugu Oldu
Toki Anadolu Lisesi ögrencileri, beraberinde getirdikleri kaynak kitap, hikâye kitaplari, çesitli kirtasiye ve temizlik malzemeleri ile giyecekleri ve yiyecekleri ögrencilere dagitti.
Yukari Kizilca Köyü Ilkögretim Okulu Müdürü Veli Gökdere yaptigi tesekkür konusmasinda, birlik ve beraberligin, paylasmanin, yardimlasmanin çok güzel bir örnegi olan bu tür ziyaretlerin ögrencilerin ufuklarinin açilmasinda çok önemli rol oynadigini belirterek Toki Anadolu Lisesi ögrencilerine tesekkür etti.
Müdür yardimcisi Hasim Tunca da iki okul ögrencilerinin kaynasip hosça vakit geçirmelerinin memnuniyet verici oldugunu ve çaliskanliklariyla Yukari Kizilca ögrencilerin yillar sonra ülkemiz yönetiminde söz sahibi olabileceklerini ümit ettigini belirtti.
Karaman Toki Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Ünver ise kardes okul kapsaminda amaçlarinin okullar arasindaki yardimlasma ve dayanismayi artirmak ve ekonomik düzeyi düsük olan ailelerden gelen ögrencilerin ihtiyaçlarini karsilayarak ögrencilerin sosyallesmesini saglamayi amaçladiklarini söyledi. Degerler Egitimi Projesinde yer alan sevgi, hosgörü ve yardimlasmanin birebir yasandigini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284