Üniversiteye Yerlestirmede Büyük Basari

Karaman Necip Fazil Kisakürek Sosyal Bilimler Lisesinin ilk mezunlarinin yüzde 90’i ilk yilinda ülkemizin güzide üniversitelerine yerlestiler.

Üniversiteye Yerlestirmede Büyük Basari

Karaman Necip Fazil Kisakürek Sosyal Bilimler Lisesi Okul Aile Birligi Baskani Ayse Erkarakoç yaptigi açiklamada, “2010 yilinda acilan Sosyal Bilimler Lisesi ilk mezunlarini vererek ilimizde üniversiteye ögrenci yerlestirmede ilk siraya oturdu. Basta okul yönetimine olmak üzere tüm ögretmenlerimize, velilerimize, destek hizmetlerine ve emegi geçenlere basarilarindan dolayi tebrik eder ve basarilarinin devamini dilerim. Evet Sosyal Bilimler Lisemiz büyük basariya imza atti. 42 ögrencimizden 37 si LYS tercihinde bulundu ve tamami üniversiteye ( Ankara, Hacettepe, Gazi, 9 Eylül, Atatürk, Istanbul, Sakarya, Selçuk, Sivas, Akdeniz vb..) yerlesti. Ilk yilda %90 basari bu küçümsenemeyecek bir basari oldugunu söyledi. Tekrar emegine geçen herkese tesekkürlerimi sunuyor ve sizlerle sayisal verilerimizi paylasmak istiyorum;
6 Hukuk
4 Rehberlik Ve Psikolojik Danismanlik
3 Mühendislik ( Makine Ve Insaat)
5 Isletme
1 Tarih
1 Cografya Ögretmenligi
1 Türkçe Ögretmenligi
3 Sosyal Hizmetler,
2 Okul Öncesi Ögretmenligi
1 Uluslararasi Iliskiler
3 Ilahiyat Fakültesi
2 Zihinsel Engelliler Ögretmenligi
1 Çocuk Gelisimi
1 Sinif Ögretmenligi
1 Spor Yöneticiligi
1 Ekonomi Ve Finansman
1 Psikoloji
Ayse Erkarakoç sözlerine son verirken; Her yil oldugu gibi bu yilda sonucun degismedigini Sosyal Bilimler Liseleri en çok üniversiteye ögrenci yerlestiren liseler oldugunu ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284