Vali Hakki Teke Yibo Sorumluluk Degerinin Bilincinde

Milli Egitim Müdürlügü’nce yürütülen Egitimde Degerler Egitimi Projesi kapsaminda bu ayin konusu olan “Sorumluluk Degeri”, Devletin toplumla ilgili sorumluluklarini yerine getiren önemli iki kurum müdürünün katilimiyla Vali Hakki Teke YIBO’da yapilan çalismayla islendi.

Vali Hakki Teke Yibo Sorumluluk Degerinin Bilincinde
Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan ve Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Hamdi Pehlivan, Vali Hakki Teke YIBO ögrencileriyle bir araya geldiler.
Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan kurumunu ögrencilere tanitarak yapilan çalismalar hakkinda ögrencileri bilgilendirdi. Aile yapisinin çok önemli oldugunu belirterek, toplumun ailelerin birlesmesiyle olustugunu söyleyen Erkan, toplumun kilcal damarlarina kadar inmenin toplumla iç içe yasayan insanlarin çevrelerinde olan olaylara duyarli olmalariyla mümkün oldugunu açikladi.
Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Hamdi Pehlivan, Vali Süleyman Kahraman’in kapisi çalinmadik fakir, doyurulmayan aç, isitilmayan ev kalmayincaya kadar çalismamiz gerekiyor sözünü ögrencilerle paylasti. Vakfin üstlendigi görevler ve çalisma alani hakkinda bilgiler verdiler. Ögrencilerden gelen sorulari yanitladilar.
Vali Hakki Teke YIBO Müdürü Hasan Aksu, yaptiklari soysal sorumluluk projesini açikladi. Bu kapsamda ögrencilerin çevrelerinde yasli, bakima muhtaç, engelli bireylerin durumunu incelemelerini ve bir rapor haline getirmelerini istediklerini belirtti. Ögrenciler yasadiklari köylerde ve çevrelerinde bulunan bu insanlarin durumlarini inceleyerek çalismalar yaptilar ve rapor haline getirdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284