Maliye Bakanligi Iç Denetim Koordinasyon Kurulu Toplantisi Ilimizde Yapildi.

Maliye Bakanligi Iç Denetim Koordinasyon Kurulu Toplantisi geçtigimiz hafta sonu ilimizde yapildi.

Maliye Bakanligi Iç Denetim Koordinasyon Kurulu Toplantisi Ilimizde Yapildi.

Toplanti öncesinde Maliye Bakanligi Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü I.Ilhan Hatipoglu'nun baskanliginda, Istanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Türedi, Hazine Müstesarligi Müstesar Yardimcisi Burhanettin Aktas, Kalkinma Bakanligi Müstesar Yardimcisi Erhan Usta, Maliye Bakanligi Milli Emlak Genel Müdürü H. Abdullah Kaya, Iç Denetim Merkezi Uyumlastirma Daire Baskani Cüneyt Güler ve Iç Denetim Merkezi Uyumlastirma Dairesi Sefi Nuran Bagci Vali Murat Koca’yi makaminda ziyaret ederek, hayirli olsun dileklerinde bulunup yeni görevinde basarilar dilediler.

Vali Koca ve beraberindeki heyet daha sonra ilimizin tarihi ve turistik yerlerinden Tartan Konagi, Çesmeli Kilise, Yunus Emre Camii, Aktekke Camii, Karaman Müzesi, Hatuniye Medresesi, Karaman Kalesi ve Imaret Camii'ni gezerek ilimiz hakkinda bilgi edindiler.
Daha sonra Vali Koca’nin da üyesi oldugu ve katilimlariyla Iç Denetim ve Koordinasyon Kurulu Toplantisi Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284