Anadolu Odalari Platformu Toplantisi Ilimizde Yapilacak

Türkiye genelinde 13 Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasinin olusturdugu Anadolu Odalari Platformunun 8. toplantisi 6 Eylül Persembe günü saat 17.00’de Demosan Otel’de yapilacak.

Anadolu Odalari Platformu Toplantisi Ilimizde Yapilacak
Konuyla ilgili olarak kendisinden bilgi edindigimiz Oda Sekreteri Umut Aydin, “Orta Anadolu’da faaliyet gösteren Ankara, Eskisehir, Kayseri, Konya, Karaman, Nigde, Nevsehir, Aksaray, Kirikkale, Çankiri, Kirsehir, Sivas ve Yozgat illerinin Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odalari Platformunu kurduk. Çalismalarimiz istedigimiz gibi yürüyor. Yaklasik 50’ye yakin oda yetkilisi Karaman’a gelecekler. Amacimiz odalarimizin sorunlarini tespit etmek ve bu yönde mücadeleye girismek. Ayrica gelen konuklarimiza Karaman’i tanitmak istiyoruz. 6 Eylül Persembe günü saat 11.00’de Demosan Otel’de konuklarimizi karsiladiktan sonra saat 12.00’de Kale Restaurant’ta geleneksel yemegimiz arabasi ikraminda bulunacagiz. Saat 13.00’de Valilik, Belediye Baskanligi gibi kurumlari ziyaret ederek görüs alisverisinde bulunacagiz. Ayni gün aksam saat 17.00’de Demosan Otel Toplanti Salonunda mesleki sorunlarimiz masaya yatirilacak. 20.00’de yine Kale Restaurant’ta yemekte birlikte olacagiz. 7 Eylül Cuma günü de Karaman’daki meslektaslarimiz ve disardan gelen konuklarimiz ile birlikte Taskale gezisi yapacagiz” dedi.
Toplantiya TÜRMOB Genel Baskan Yardimcisi Ülkü Sönmez, TÜRMOB Yürütme Kurulu üyesi Ahmet Içyer ve TESMER Baskani Ali Riza Akdora’nin da katilacagi açiklandi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284