Belediye Spor’u Rakibimiz Nevsehir Spor Ziyaret Etti

2012-2013 BAL Ligi sezonuna Ürgüp’te hazirlanan Karaman Belediyespor’u, Nevsehir Spor Kulüp Baskani Necmi Cantekin ve Teknik Direktörü Muammer Pirinçci kaldiklari otelde ziyaret etti.

Belediye Spor’u Rakibimiz Nevsehir Spor Ziyaret Etti
Hazirliklarini Ürgüp’te girdigi kampta sürdüren Karaman Belediye Spor, yogun bir antrenman programiyla çalismalarina devam ederken, temsilcimizin kendi gurubunda yer alan Nevsehir Spor yöneticisi ve teknik direktörü futbol kafilemizi ziyaret ederek yeni sezonda basarilar diledi.
Teknik Direktörlügünü Karamanspor’un eski futbolcularindan Muammer Pirinçci’nin yaptigi Nevsehir Spor, Kulüp Baskani Necmi Cantekin önderliginde Belediye Spor’un kampa girdigi tesislerde, Kulüp Yöneticisi ve Kamp Sorumlusu Abdurrahman Can ve teknik ekip tarafindan karsilandi.
Nevsehir Spor Kulüp Baskani Necmi Cantekin, fikstürde rakipleri olan Karaman Belediye Spor’u agirlamaktan büyük onur duyduklarini ifade etti. Karaman Belediye Spor Kulüp Yöneticisi ve Kamp Sorumlusu Abdurrahman Can ise; ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Nevsehir Spor’a basarilar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284