Halkin Kaldirim Isgali Konusunda Sabri Tasti

Ilimiz Belediyesi’ne kaldirimlarla ilgili her gün yogun sikâyetler geliyor.

Halkin Kaldirim Isgali Konusunda Sabri Tasti
Bazi esnaflarin, dükkân ve magazalarinin önünü tamamen kapatarak yayalarin geçisine mani olmalari artik sabirlari tasiran bir çizgiye ulasti.
 “Kaldirimlarin yayalarin hakki oldugunu” söyleyen kadin-erkek birçok Karamanli, pek çok konuda iyi isler yapan Karaman Belediyesi’nin bu konuda neden böyle toleransli davrandigini anlayamadiklarini söyleyerek, Belediyeyi ve Belediye Baskanini hakli olarak elestiriyorlar.
Irili-ufakli birçok belediyenin bu konuyu çoktan hallettigini söyleyen Karaman halki, Karaman’a özel bazi çarelerin üretilebilecegini, bunun da belediyemiz tarafindan rahatça uygulanabilecegini belirtiyorlar.
Bazi belediyelerin; dükkânin veya magazanin cephe aldigi cadde ve sokakta fiziki ve yaya trafigine uygun olarak mesafe belirlendigini, bu mesafeyi bir çizgi ile tespit edip bu çizginin disina esya koyan dükkânlarin tavizsiz olarak cezalandirildigini, böylece bu konuyu çözüme ulastirdigini söyleyen Karamanlilar, Belediyenin ivedi olarak bu konuya bir çare bulmasini istediler.
Bu konuda Belediye Baskani Kâmil Ugurlu’da “Konunun üzerinde çalisiyoruz. Kisa bir süre sonra bazi çözümler gelistirecegiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284