Il Müdürü Asim Sultanoglu: “Yeni Ögretim Yöntemleri Gelistirmeliyiz.”

Ilimiz okul ve egitim kurumlarinin faaliyetlerinin degerlendirildigi Müdürler Toplantisi yapildi. Güzel Sanatlar Lisesi Salonunda gerçeklestirilen toplantiya Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Maarif Müfettisleri Baskani Mehdi Sezer, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Abdurrahman Kurt, sube müdürleri, okul ve kurum müdürleri katildi.

 Il Müdürü Asim Sultanoglu: “Yeni Ögretim Yöntemleri Gelistirmeliyiz.”

Il Müdürü Asim Sultanoglu, toplantiya egitim ögretim faaliyetleri bakimindan sorunsuz bir yil geçirildigi için milli egitim ve okul yöneticilerine tesekkür ederek basladi. Ardindan egitimin sosyal ve akademik yönünden bahseden Sultanoglu, gerçeklestirilen proje ve faaliyetlerin ögrencilerin gelisiminde sagladigi yararlara degindi. EDEP, Gönüllü Toplum Hizmeti, Okuma Zamani, Bu Benim Eserim, Saglicakla Kal gibi projeler ile ülke genelinde yürütülen Degerler Olimpiyati ve Yetim Kardes projeleri kapsaminda yapilan çalismalar degerlendirildi.

Daha sonra yöneticinin ve ögretmenlerin egitimdeki rolüne deginen Il Müdürü Asim Sultanoglu, “Birçok alanda degisim ve dönüsümün çok hizli oldugu günümüzde kendini yenileme zorunlulugunu atlayamayiz. Müfredatimiz ayni olabilir ancak ögrencilerin bireysel farkliliklarini göz önünde bulundurarak yeni ögretim yöntemleri gelistirmeliyiz. Çagimizda çok bilen degil sürekli kendini yenileyen daha basarili olacak.” seklinde konustu.
Okul ve sinav basarilari, destekleme ve yetistirme kurslari ile okullarin onarim ve tadilatina iliskin degerlendirmeler sonrasinda gelecek yil için yapilan öneri ve alinacak tedbirlerle toplanti son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284