Kadın Muhtar Adayı Başpınar “Hizmetimde Vereceğim Sözlerimin Arkasındayım”

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak, mahalli seçimler yaklaşırken adaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. 

Kadın Muhtar Adayı Başpınar “Hizmetimde Vereceğim Sözlerimin Arkasındayım”

“Mahalleme hizmet için geliyorum” diyen Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi Muhtar adayı Emel Başpınar “Allah’ın izniyle mahallemin desteği ile seçilip muhtar olursam göreve geldiğim ilk andan görev sonuna kadar olan süreçte mahalleme yapacaklarımla büyük değişikliklere imza atacağım. Yaşantım boyunca yapamayacağım hiç bir şeyin sözünü vermedim. Yaşlısından gencine herkes mahallemiz için yapabileceklerimizi görecek. Oy toplamak için değil insanların gönlüne dokunabilmek için bu yarışta bende varım. Adaylığımı açıkladığım günden bugüne hiç durmadan mahallemi gezdim, sorunları tek tek yerinde tespit ederek ilgili kurumlarla irtibata geçtim. Mahallemizdeki sorunların giderilmesinde verdiğim sözler ve ilgili kurumlarla görüşmeler neticesinde;
1-Mahallemizin bozuk olan yollarının düzelttirilmesi amacıyla ilgili kurumca 12 Şubat 2019 tarihinde kum serme işi yapılmış ve mahallemiz asfalt sırasına girmiştir. 
2- Mahallemizin kaldırım çalışması ilgili kurumca 18 Şubat 2019 tarihinde başlamıştır. 
3-Hüyük ve çevresinin temizliğinin yaptırılması işlemi 21 Şubat 2019 tarihinde yapılmıştır.
4-Basketbol sahası ve halı sahanın etrafının ağaçlandırılması 19 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Ayrıca mahallemizde bulunan parkların daha kullanışlı hale getirilmesi için park çalışmasında mahallemiz sıraya alınmıştır. 
5 –Mahallemizin güvenliği adına kurulu bulunan MOBESE’lerimizin gerekli olan uygun yerlere alınması 11 Şubat 2019 tarihinde sağlanmıştır" dedi. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284