Kâzimkarabekir Ilçesi’ne Yeni Kaymakam

Kaymakamlik kursunu basari ile tamamlayarak kaymakam adayligi sinavini kazanan ikisi bayan 61 kaymakamin görev yapacagi il ve ilçeler Temmuz Ayi ortalarinda Türkiye Odalar Borsalar Birligi konferans salonunda “97. Dönem Kaymakamlik Kura Töreni”nde belirlendi.

Kâzimkarabekir Ilçesi’ne Yeni Kaymakam
Üç yillik yogun egitim döneminin ardindan görev yerlerini belirlenen 97. Dönem Kaymakamlik Kura Töreni sonrasinda Ilimiz Kâzimkarabekir Ilçesi’ne de yeni bir atamanin yapildigi, mevcut Kaymakam Kamil Güzel’in de önümüzdeki günlerde çikacak olan Vali Yardimcilari ve Kaymakamlar Kararnamesi ile bir baska ile atanacagi bilgi edinildi.
Ilçesinde çok sevilen ve yaptigi çalismalarla adindan sikça söz ettiren Kaymakam Güzel’in gidecek olmasi üzüntü yaratti.
Agustos Ayi baslarinda çikmasi beklenen Vali Yardimcilari ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Sariveliler Kaymakami Eyyüp Özdemir, Vali Yardimcisi Latif Memis’in de baska illere atamalarinin yapilmasi bekleniyor. Bunun yani sira 30 ilin valisinin isimlerinin de yer aldigi Valiler Kararnamesinin Basbakan Erdogan'in Londra'ya hareketinden önce imzalanarak Köske Cumurbaskani Abdullah Gül'ün onayina gönderildigi ögrenildi. Çok gizli tutulan kararname süreci sonunda sok degisimlerin gerçeklesebilecegi edinilen bilgiler arasinda.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284